top of page

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Koen Eppink, 21 jaar oud, uit Utrecht. Na mijn gymnasiumdiploma in ontvangst genomen te hebben, begon ik met een studie economie aan de Erasmus. Door het online onderwijs was ik daar echter snel klaar mee en kreeg ik de kans om stage te lopen bij een startup, genaamd Bijles Aan Huis.

Bij deze startup kreeg ik de kans om met volledige vrijheid SEO eigen te maken. In mijn eerste maanden heb ik ontzettend veel onderzoek gedaan naar SEO, zodat ik de SEO van het bedrijf volledig op mij kon nemen. 

 

Bij een startup met internationale ambities waren de eisen hoog, maar mede door op het keyword ‘bijles’ een nummer 1 positie te bemachtigen, eindigde mijn stage en kon ik beginnen als marketeer. Niet lang daarna begon ik samen te werken met andere bedrijven.

foto_Koen_Eppink

 

Mijn missie

 

Mijn eerste klanten hadden allemaal al samengewerkt met een ander SEO bureau. Deze SEO bureaus deden dingen die voor de bureaus veel kosten bespaarden, maar niet in de beste interesse van de klant waren.

Dit deed mij beseffen dat veel SEO bureaus misbruik maken van een gebrek aan kennis van klanten op het gebied van SEO.

Mijn missie is om bedrijven op een transparante manier verder te helpen met hun SEO en andere vormen van marketing. Dit doe ik door bij gegeven advies de context uit te geven, zodat klanten ook begrijpen waarom bepaald advies gegeven wordt.

logo_EDM-Solutions

Wat anderen vinden

florian-bijles-aan-huis-groot_edited.jpg

Florian Zandbergen, CEO Bijles Aan Huis

Koen heeft zichzelf bij Bijles Aan Huis opgeleid tot een ware SEO expert. Koen's extreme nieuwsgierigheid is een van zijn sterkste eigenschappen, waardoor hij altijd blijft doorleren op het gebied van SEO. Koen heeft het voor elkaar gekregen om op positie #1 te ranken voor lastige keywords als "bijles". Dat zegt veel over Koen's talent!

axel foto.jpg

Axel Wagenaar, oprichter Murekla

Koen is heel duidelijk in zijn communicatie, is zeer behulpzaam en nog belangrijker, Koen weet waar hij het over heeft. Voor SEO staat Koen boven aan mijn lijstje als het om advies en kennis over SEO technieken gaat!

Neem contact op

+31683618818

Foto_Koen_Eppink

Bedankt voor je bericht! Ik neem spoedig contact met je op.

bottom of page